Anna Liljedahl

Tandläkaren
Asså.. Jag har aldrig varit rädd för tandläkaren förr.. Men idag, WOW! De va nog de jobbaste jag varit med om..Jag känner bara hur jävla ont de gör. Och jag vet inte hur mycket bedövning han tog. 30 minuter..

Jag hade tid hos tandläkaren 08.50 och jag kom ut 09.30.. Jag vet som sagt inte hur mycket bedövning jag fick, men jag kan säga att de var mycket.. Och jag är riktigt glad att min mamma följde med mig in.. För jag har aldrig varit såå rädd som jag var idag.. Jag är ingen tjej som brukar ta med mina föräldrar in i rummet hos tandläkaren.. Men denna gången ÅNGRAR jag verkligen inte att min mamma gick med mig! Jag ska ju få tandställning och mina tänder där nere har växt snett, därför drog jag ut en av tänderna. Och den tanden jag drog ut var den som då växte snett. Och jag känner INGET i min mun.. Efter ALL bedövning jag fick, och eftersom att de var så mycket.. Och tandläkaren tog de i omgångar för jag hade ont, så släpper bedövningen vid kanske 12-13 idag.. Suck, vilket är tiden då jag jobbar.. Vilket kommer bli sååå rolig känner jag nu.. Men de löser sig, de är bara att ta en värktablett. Som sagt, jag ska jobba snart hos min pappa i hans cafeé som dom har öppet på sommaren.
Hoppas att NI har de lite bättre än mig idag!
Vart har jag varit?!
För de första så undrar jag varför jag är uppe NU.. Jag vaknade vid 05.20 och ja.. Jag kan inte somna om. Och som ni vet har jag inte bloggat på ett par dagar.. Och det finns en anledning. Jag har legat med 39 graders feber.. Och på något sätt lyckades jag bli frisk i tisdags kväll/igår.

Jag har iallafall legat med hög feber hela kvällen i söndags. Allt började med att jag fick skaningar och skakade ett tag, sedan släppte de och kom tillbaka så fortsatte de så hela tiden. I drygt över 1 timme. Då låg jag ändå under 1 filt, 2 tunna täcken och 1 stort duntäcke. Och under allt detta låg jag och skakade jättemycket.. Och på måndagen så låg jag och sov till och från med hög feber. Och jag har aldrig haft såhär hög feber på riktigt länge. Men på något sätt lyckades jag att bli frisk på tisdagskvällen och fråga mig inte hur jag gjorde.. Jag sov i drygt 2 dagar ungefär. Men nu är jag tllbaka och kommer fortsätta att uppdatera er!! Igår hade vi iallafall en liten fest hos min pappa, där då ungefär ALLA mina släktingar på pappas sida var där. Min mamma var såklart där också. Och hon satt och diskuterade massa gammla minnen med min faster, lyssnade inte så noga. Jag hade också bjudit dit 2 kompisar! Patricia och Elin. De skulle kommit 3 andra kompisar också, med dom kunde tyvärr inte.. Men jag är glad att 2 kom iallafall. Min pappa tog 2 fina bilder på mig och Patricia innan alla gästerna hade kommit.
 
Denna tog ju vi med min selfie-stick uppe på min balkong och asså jag gillar den riktigt mycket!! Men bilderna min pappa tog på oss dom är sååå riktigt jäkla fina!!
 
 
 
Och jag gjorde en youtubevideo igår också, där ni kan följa vad VI gjorde igår!
 
 
 
Filli gjorde en liten uppdatering om varför HON inte har haft tid att göra videos till Youtube!
 
 
 
 
Och om NI tycker på bilden så kommer ni direkt till vår kanal där ni gärna kan prenumerera, och titta på andra klipp!
Fika
Träffade bästa Johanna nyss! Och vi tog en liten fika på stan och satt och pratade om massa saker!


Och jag kan säga att jag tog halsduk och mössa innan jag stack ner till stan. 
Asså min dag började riktigt dåligt.. Feber,huvudvärk och halsont.. Men de hindrade inte mig från att träffa en av mina bästavänner!!


Jag hade så ont i huvudet att jag låg i min säng och grät.. Men efter att jag hade tagit verktabletter så mådde jag bättre! Och ja, de hindrade inte mig från att ta en fika på stan med då Johanna!
Glöm inte att de kommer ut en ny video på onsdag förmodligen då ni får följa med när jag ska ha fest hos min pappa. Och då blir de såklart bara med mina släktingar och några vänner! Och såklart tänkte jag filma på onsdag så ni får se!