Anna Liljedahl

Storm
Ja, jag vet att jag inte har bloggat på ca 1 vecka.. Men jag har varit sjuk och inte haft någon ork..
 
Så.. Som många vet var det storm i Halland igår, bland annat här där jag bor. Och det var.. Vad ska man säga.. Riktigt läskigt tyckte jag. Jag la bland annat upp 3 tweets inatt om stormen..  Well..
Men jag var ju sjuk förra veckan onsdag till fredag ungefär. Jag var inte i skolan på 3 dagar, för att jag hade ont i halsen, huvudvärk och illamående. Så jag började tro att jag fått magsjuka elelr något, men nää de hade jag inte. Och min söta kille kom hem till mig i fredags och pysslade om mig när jag var sjuk i fredags. Och det var bara såå himla gulligt. Och han åkte ju såklart hem IGÅR.. Och jag tyckte att han inte skulle åka, men det gjorde han ju ändå.. Så vid ca 11 tiden igårkväll så ringde han mig, och jag var påväg att gå och lägga mig.. Men jag ville såklart inte sova för jag var riktigt rädd. Så började det åska och jag fick panik och la på. Men han gav sig inte, han ringde upp igen och frågade hur jag mådde och hur det gick med mig. Eftersom jag är väldigt lätt skrämd och så gillar jag ju inte åskan.. Men han pratade med mig och lugnade ner mig fram till ca klockan 1 inatt! De var riktigt gulligt av honom. Och ja som ni kan läsa på bilden nedanför så började det blåsa ännu mer när vi lagt på och då fick jag panik igen och ville att han skulle ringa upp igen... Men nääääää det gjorde han ju inte. Men det gick väll bra. Jag somnade och sov riktigt dåligt, som säkert många andra i Halmstad kanske också gjorde inatt.
 


Ja, så såg mina 3 tweets ut, och jag vet inte riktigt vad jag ska säga.. Jag kan säga att jag INTE har sovit så mycket, ser ut som ett lik i hela ansiktet eller något.. Ser hemsk UT!!! Tur att man börjar skolan 12.50 så man hinner se lite bättre ut eller något. Men jag läste på facebook igårkväll att Nissan har svämmat över. För ER som bor i Halmstad eller har varit i Halmstad så finns det en sjö som går igenom stan som heter Nissan. Och den hade tydligen svämmat över, så vi får se hur det ser ut i stan idag. Lite skraj är jag om jag får säga det själv.
Läste för en stund sedan att en jättefin park som heter Norrekattspark var helt förstörd. Det är så mycket träd som har vält omkull, inte bara här där jag bor utan inne i stan också. Halmstad arena har solpaneler på taket och dom hade visst blåst ner, vatten upp till bildörrarna. Asså om jag hade gott ut där vattnet hade gott upp till bildörarna hade de vattnet varit upp till mina knän om inte till mina lår eller något. Inte vet jag, men jag är som sagt lite skraj.. Vi får se hur det går med bussen till stan sedan när jag ska till skolan. Well, we will se! Nu vill jag ta en stor kopp te och fixa fram mina kläder samt  packa min skolväska. Jag missade ju 3 dagar i skolan förra veckan.. Så bara ta igen nu då! Hoppas ni har bland annat fick en bra natt i stormen.
 
Glöm inte att nu kommer jag och Filli att lägga upp youtubevideos varje dag fram till julafton!!
Sovit riktigt dåligt..
Whaaa, ja min underbara pojke åkte hem igår.. Och vi har haft en underbar helg ihop. I fredags åt vi tacos med min mamma och i lördags kom min pappa förbi med pizza till mig, Kalle och han själv. Så ja.. vad ska man säga en underbar helg tycker jag!!
 
 Men jaja.. Hoppas att ni hade en bättre sömn än vad jag hade.. Jag sov riktigt dåligt.. Med tanken på att det var riktigt kallt inatt.. Jag låg med en filt under mitt tjocka täcke och frös ihjäl.. Det var riktigt kul.. NEJ.. inte precis.
Så jag har tyvärr bara sovit i 6 timmar inatt.. Suck.. Men det är rätt skönt att ha sovmorgon. Jag börjar ju 12.50 varje måndag så idag, men jag går ändå alltid upp vid 9.00 på morgonen på måndagar. Varför vet jag inte riktigt men det känns som att jag hinner göra mer saker om jag går upp 9.00.
Men idag så har jag en uppgift, eller hela klassen men vi har gjort det i halvklass, så den gruppen jag är med i ska då hålla tal idag inför halva klassen. Och det ska vara runt 4-6 minuter.. YAY roligt.. Ja, eller nä.. Eller jag vet inte.. Blandade känslor för jag fick sitta upp till ca klockan 2 inatt och skriva rent och lägga till en massa saker.. Äch när jag läste igenom talet tyst och satte tiden så kändes det som att jag läste jättefort, men jag läste hur långsamt som helst.. Men det gäller att ta korta pauser och lite längre pauser och prata "riktigt" långsamt.. HAHA nej men jaja..
Jag hoppas att detta går bra, vilket jag tror, om det gick på 4 minuter och 6 sekunder att läsa det inatt så borde det la gå nu också hoppas jag.


 
Okej, så först gick tiden på detta.. Och jagh började känna att det inte skulle kunna gå att ha i 4 minuter ungefär.. Men jag överraskade faktiskt mig själv med att skriva ner lite egna tankar och utveckla talet.
 
Som ni kan se så lyckades jag överträffa mig själv lite. Och JAG vet att man inte ska sitta natten innan man ska ha talet och renskriva det, men om inte min klasskompis Mickis(Michaela) hade påmint mig när vi satt och skrev på facebook inatt så hade jag verkligen glömt bort det.. Men tack vare henne så satt vi båda uppe och fixade klart våra tal. Och sedan när jag var klar så sa jag att jag skulle gå och lägga mig.. Men jag kunde inte somna för att det var så himla kallt, och hela min näsa.. Asså jag vet inte hur jag ska förklara det men den var verkligen iskall.. Och jag kan direkt säga att jag sov med pyjamasbyxor och en hoodie för att detvar så kallt. Men lixom herregud.. Här ligger jag med filt och ett tjockt täcke och fryser ihjäl.. Men WOW vilken överraskning.. Vi har ingen ved hemma så.. HELA huset är iskallt.. Speciellt mitt rum tycker jag.. Asså väggarna.. Dom är iskalla.. Det går inte att beskriva.. Så inatt hade jag mina funderingar på att gå ner och sova i vardagsrummet det varmaste rummet i huset.. Och varför det är de varmaste rumme tär för att värmepumpen sitter där och därför blir typ de rummet det varmaste rummet.. Men jag gjorde tyvärr inte de.. För jag tror jag sov i samma st'llnin g hela natten.. Som om jag låg i en kokgong.. Jag vet inte.. Men jag frös ihjäl.
 
 
Såbhär såg det iallafall ut igår på morgonen när jag tog ut min hund.. Han är som sagt helt galen i snö typ.. Så han hade det roligt medan jag ville bara att han skulle få göra sina behöv så jag kunde få lägga mig i min varma säng bredvivd min kille. SÅ han kunde värma mig. Eftersom det var jag som gick ut i kylan och blev kall.
 
I lördags var jag och Kalle på bio och såg En underbar jävla jul. Den var riktigt rolig! Jag rekomenderar er att gå och så den!!
 
 
 
Att skicka ut Kalle i kylan igår på dagen för att man har mensvärk.. Och att han kommer hem med detta, det överraskade han mig med. Och det var riktigt gulligt!! Finaste pojken asså!!
 
Detta är väll lite hur min helg har sett ut.. Och hur denna dagen kommer att se ut.. Hoppas ni får en bra dag i kylan!!
Fredag!!
Ja, jag vet att jag inte har bloggat på ett tag, men jag har haft skola men ändå en chill vecka.. Så jag fattar inte varför jag inte har bloggat när jag har HAFT tid.. Men ibland så känner man att man inte riktigt orkar.
 
 
Men nu sitter jag här.. En fredagmorgon, nu undrar ni varför jag INTE är i skolan.. Men jag har sovmorgon och jag börjar inte förrän 09.50 och slutar 11.20 skulle jag tippa på.. 1 lektion de är rätt chill.. Men vi ska som sagt så ska jag redovisa med två andra tjejer på denna lektionen, men det kommer gå bra.. Hoppas jag! Men idag kommer iallafall Kalle och vi kommer ha en myskväll ikväll ihop med min mamma. Vi ska alltså äta tacos och ha det trevligt för typ nästan första gången.. Eftersom att min mamma nästan aldrig har varit hemma när vi träffas så ska vi ha det lite trevligt en kväll iallafall. Och tyvärr så får ju jag sitta och vänta på Kalle ett bra tag.. Om jag slutgar lixom 11.20 och han kommer klockan 13.00 typ så blir det att vänta ett tag.. whää.. men men de är bara att bita ihop!
Igår fick jag även upp min Imac på mitt skrivbord hos min mamma, jag fick den i onsdagsmorgon för min pappa var och lämnade den innan han skulle till jobbet.. Så igår fick jag upp den efter mycket OM och MEN... typ..
Men nu blir det att sitta vid den datorn och göra skolarbeten, redigera videos till youtube och spela The sims 4!