Anna Liljedahl

Mysig tisdag🛍
Idag så träffade jag min extra mamma Marianne som jag inte har träffat på länge! Och vi tog en fika och hade trevligt, sedan gick vi på stan och hamnade inne på affären Rituals där jag köpte lite kroppsvård som jag prövade ikväll och ska jag va ärlig JAG KÄNNER MIG SOM EN NY MÄNNISKA!!
 
 
 
 
Asså rekomenderar detta kittet frå Rituals så sjukt mycket! Jättebra va de och jag är super nöjd att jag köpte de!
Och att fika med Marianne va super mysigt och jag hoppas att vi gör de snart igen!!
 
Imorgon så har jag en rätt kort dag än vanligt vis, jag brukar gå till 14.40 på onsdagar men imorgon så ska vi ha forumteater och då kommer vi sluta tidigare vilket är skönt. Så när jag är klar runt 12.30 så kommer min mammas kusin att hämta upp mig så ska vi åka till min mamma och titta på min balklänning, och så sks jag visa hur jag ser ut i den sedan ska vi åka och shoppa lite! Kommer bli en trevlig onsdag.
Torsdag där emot är väldigt ovan, för jag ska stanna kvar i skolan och repa till 15.30 vilket är ovant eftersom jag slutar runt 13.30. Så jag ska ungefär i 2 timmar ska jag repa med min klass inför slutproduktionen i april. Efter det så ska jag åka till min mamma och ha möte med henne och pappa om studenten och jag har såklart gjort en liten lista på vad vi ska prata om, så torsdag blir en lång dag och jag kommer bara typ gå och lägga mig direkt när jag kommer hem på kvällen efter jag ätit kvällsmat typ!
Och fredag så ska jag umgås med min mamma hela dagen typ och bara mysa med henne!
Hoppas ni har haft en fin dag!!
 
Puss & Kram!❤︎
Lite lätt måndags ångest...
Åhhhh denna dagen har gjort mig så otroligt stressad hela dagen typ.. Asså jag brukar aldrig va stressad men nu,
NU är jag verkligen stressad. Denna veckan är fullspäckad av massor och jag har varit uppe sedan ungefär klockan 6.00 imorse, och jag är så fruktansvärt trött så jag har nästan somnat på varje lektion jag haft idag. Nä men påriktigt jag tror intre ni förstår hur trött jag har varit, eller ni kanske förstår.. Men jag har verkligen velat åka hem och sova och bara strunta i min långa skoldag, men jag orkade denna långa dag.
Men eftersom jag gick upp så tidigt så sminkade jag mig för att jag orkar inte se ut som att jag inte hade sovit på hela natten. Så jag sminkade mig och blev ganska nöjd, och vanligtvis sminkar jag mig ALDRIG när de är skola för jag orkar nästan aldrig det. Men ibland kan de vara kul att sminka sig innan skolan. Men jag känner ofta "Varför ska jag sminka mig? 1. Jag har redan en kille som älskar mig för hur jag ser ut, så varför ska jag sminka mig varje dag? 2. Jag sminkar mig för skojsskull inte för någon annans skull. 3. You need to accept how beautiful you are WITH OUT MAKEUP!! Don´t care what peopel think about you, if the didn´t like you, well you don´t need them in your life! You make room for people you love, not for some stupid idiots!
 
 
Så imorgon ska jag träffa Marianne som var tillsammans med min pappa för många år sedan, hon är som min extramamma så därför har jag fortfarande kontakt med henne. Sedan på onsdag ska jag träffa min mammas kusin och vi ska bara ha de trevligt. Torsdag ska jag ha möte med mina föräldra om min student. För er som inte vet så har jag flyttat hemifrån för lite mer än 1år sedan och bor tillsammans med min kille nu och vi är då sambos. Men iallafall så vi ska ha lite möte om min student, och vi försöker ha de varje månad eller varannan månad.
Och slutligen på fredag ska jag umgås med min fina mamma hela dagen tror jag, vi ska iallafall ha mor och dotter tid tillsammans. Jag ser fram emot denna fullspäckade vecka är dock ovan vid att ha så mycket på 1 vecka.
 
Min fina hund lämnade jag hemma i Halmstad idag efter att ha haft henne sedan i onsdags, jag hade då sportlov förra veckan så jag var först hos min storebror måndag till onsdag sedan påvägen hem hämtade jag min hund och hade henne till idag. Jag saknar henne redan och vill att hon alltid ska bo hos mig, men de kommer inte gå för hon älskar att bo hos min pappa som har fåren att valla så mycket hon vill.
 
 
 
Hoppas ni hade en bra måndag också!!
Puss och Kram!❤︎
Söndagsmys❤︎
Igår hann jag tyvärr inte blogga, för att jag skulle iväg och handla presenter och sedan iväg på 2års kalas, så igår var en fullspeckad dag. Så jag hade en lite stressig förmiddag eftersom jag skulle ducha sedan sminka mig och sedan iväg till Väla i Helsingborg. Efter vi hade varit i Helsingborg åkte vi hem snabbt och gick ut med min fina hund och bytte om till de vi skulle ha på oss på kalaset, gick ut med Milly och sedan åkte vi till kalaset.
När vi sedan kom hem på kvällen så sov Ludwigs mamma hos oss väldigt trevligt hade vi när vi kom hem, vi tittade på en film på kanal 6 som hette Sabotage har ingen aning om vad de handlade om för jag fokuserade inte riktigt. Men de jag la märke till var att dem svor otroligt mycket och sköt varandra och allt vad de nu var.
 
 
Idag ska vi inte göra så myclet, bara mysa framför tven och sedan i eftermiddag ska vi åka till Ludwigs farmor och äta kvällsmat där och ha lite trevligt! Jag tycker att detta är söndagsmys för vi bara ska mysa hela dagen och fokusera på oss och ha de trevligt!
Denna veckan är de mycket som ska göras, tror jag inte haft så här mycket att göra på väldigt länge, men de är inget som dirket stressar mig vilket jag tycker är skönt! Ska bara göra roliga saker hela vecka!!
 
Hoppas ni hade en fin helg precis som jag hade, så hörs vi!!
Puss & Kram!❤︎