Söndag 6 MAJ & UPDATE

Åhh jag har inte bloggat på jättelänge och det har med att jag inte har haft tid..😫
Men NUUUU är de inte långt kvar till balen och studenten!! Iallafall jag har haft mycket med skolan eftersom jag har haft slutproduktion V17 och har repat sönder inför det, och vi var i Varberg och spelade föreställningen också vilket va super kul. Så nu känner jag att jag kan koppla av lite, jag ser att min bästavän bloggar upp till 3-4 gånger om dagen och jag blir såååå imponerad! Här är hennes blogg
Men hon är iallafall sååå himla duktig såå jag tycker ni kan gå in och läsa hennes blogg också! Idag är det en lite speciell dag för mig och min familj, för idag är det 20år sedan jag blev adopterad från Indien till Sverige!! Vilket jag såklart firar varje år lite, men eftersom jag är 20 så blir de lite extra tycker jag!!
Så idag la jag ut en liten text med 4 bilder där jag skrev till mina föräldrar och min bror.
Va de någon som sa 6maj? 😍
20 år sedan jag kom till Sverige!! Jah har idag vuxit upp till en otroligt stark kvinna!! Står här 20år senare och är stolt över hur stark jag faktist är! Tack mamma och pappa och storebror för att ni valde att adoptera lilla mig!!😍🌹
 
 
 
 
 
 
 
Sedan idag så gick jag och min sambo ut och åt och firade lite också.
 
 
 
 
 
 
I fredags var jag och hälsade på min mamma och prövade min nya balklänning med skor till, och anledningen till att jag köpt ny balklänning är för att den första jag köpte är för liten... Men iallafall sedan prövade jag studentklänningen igen och skor till de!
 
 
 
 
 
Sen igår var vi i Helsingborg och handlade en försenad födelsedagpresent till Ludwigs syster som också fyllt 20. Och då sprang jag på en as snygg byxdress som var på rea!! Riktigt fin så ja, jag köpte den!
 
 
Hoppas ni har haft de super, för de har jag trotts all stress!!
Upp