Anna Liljedahl

Kräftskiva
I fredags hade vi kräftskiva, och jag fick bilderna sent igår av min mamma. Men de var riktigt mysigt!

Jag, min mamma och min mammas kompis hade då kräftskiva. Min kille skulle såklart varit med också, men de blev inte så. Men vi hade de mysigt och trevligt ändå! Även om vi bara va tre stycken så va de mysigt iallafall!!
Och igår så åkte jag till min pappa, för min mamma skulle iväg.. Och jag kan redan nu säga att jag tycker att de är läskigt att bo ensam hos min mamma. För att hennes hus är jättegammalt.. Vilket för mig känns obehagligt och jag har varit med om lite konstiga saker hos henne. Och asså om jag ska sova med en kompis hos min mamma och min mamma inte är hemma, då fungerar de jättebra. Men jag tycker inte om att vara ensam när de är mörkt.. För jag blir som sagt livrädd och ja.. Jag tycker de är läskigt att vara själv hos henne.. 

Fredag!!!!
Min kille skulle komma till mig idag, men tyvärr så blev de inte så.. Vad ska man göra då denna helgen.. För har typ inget att göra, så ja.. De blir nog en slapp helg.. Men netflix 24/7 typ..

Dagen i sig har varit helt okej, förutom att min lärare drog över med 10 minuter så jag missade bussen hem.. Så jag fick alltså vänta i 30 minuter.. Och där eter så kan man säga att jag sprang hela vägen hem för jag är fruktansvärt ledsen för att min kille inte fick åka till mig.. Så ja, just nu sitter jag och skypar med min lillasyster i Helsingborg, samt twittrar jag och svarar lite meddelande på twitter!! Men jag hoppas att ni har haft en bra dag, för i stort sätt hade jag de.. Förutom att jag blev otroligt ledsen för att min kille inte kunde komma.. Men nu ska jag sluta snacka om de.. Denna veckan som ni vet har varit ganska tuff, för jag har haft långa dagar som jag förklarade i förra blogginlägget. Och det är då därför jag inte har hunnit blogga pågrund av långa dagar!! Men nu är de fredag och nu ska jag bara ta de lugnt! Jag ska ligga i min säng hela helgen och titta på netflix! Och förmodligen ska jag också äta god mat och typ ostbogar och inte göra ett skit typ!! Men som sagt jag har inte ätit så mycket idag så jag tänkte göra lite mat nu och sedan sätta mig och ta de lugnt och titta på netflix!
Tandställning
WHAAAAAT!!  Ja, jag har fått tandställning, och jag fick de i måndags. Så idag var jag åter tillbaka hos tandläkaren för att min tandställning krånglade lite.. Men nu är allt mycket mycket MYCKETbättre!!!

Jag slutade 16.10 idag, och jag var hemma vid 17.00 och gick bara upp och la mig i min säng för jag var jättetrött.
Och jag kan säga att jag har varit såå fruktansvärt trött efter skolan, och därför har jag inte orkat ta mig tid att jag har varit såå trött efter skolan. Och jag sliter ut alla min energi i skolan, och därför är jag då trött när jag kommer hem. Men imorgon kommer jag att få en Ipad i skolan och då komme rjag förmodligen kunna ladda ner blogg.se till min Ipad och då kunna sitta i skolan och blogga, istället för att blogga via mobilen.. För ibland blir de rätt jobbigt.. Så ja, vad ska man säga.. Lär bli lättare att blogga nu!! WHIIII!!! Men nu vill jag seriöst sova.. För jag är grymt trött efter skoldagen! Puss