Anna Liljedahl

TID!?
Det här med tid.. Jag måste försöka bli bättre på att börja blogga. Jag har så mycket hela tiden. Men saken är att jag tycker det är svårt att få in en tid där jag bara sätter mig ner och ska blogga.
 
 
Men jag ska försöka att få in den tiden jag vill ha in med att blogga. För just nu så har jag bara det uppskrivet att jag SKA blogga varje dag men det blir lixom inte av.. Men jag ska försöka få upp lite mer inlägg här!
 
Uppdatering
 Jag vet att jag inte har kunnat blogga som jag sa att jag skulle göra varje dag.
 
Men jag har varit tvungen att fokusera på skolan samt mig själv. Skolan har jag just nu mycket i olika ämnen i hela tiden typ, men jag ska försöka att blogga då jag har tid. Jag har som sagt mycket och jag hoppas att ni förstår att det är lite svårt att blogga när man har mycket.
Men idag ska jag träffa min kompis Zara efter skolan och jag lärde känna henne på min kusins student för några år sedan, och för ungefär 1 vecka sedan träffades vi på ett ställe och idag ska vi ta och träffas och ha en mysig eftermiddag. Ni har inte glömt att det kommer upp vloggar hela denna veckan på kanalen, det är som sagt vloggvecka denna veckan så in och ta er en titt om ni är nyfikna på vad som kommer upp.
 
I helgen så var Filli hemma hos mig och vi tog en massa fina bilder som jag tänkte dela med mig av till er!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tandläkaren
Godmorgon på er! Jag gick upp för ett bra tag sedan eftersom jag ska hinna sminka mig och kolla så jag har alla skolsaker med mig.. Så jag går upp 06.15 varje tisdag, onsdagr och fredag.
 
 
Men idag så ska jag till tandläkaren vilket jag INTE ser fram emot.. Jag gillar inte det.. För lite mer än ett år sedan fick jag tandställning och jag tog ut den förra månaden, men innan jag satte in den så tog det mig ungefär 30 minuter att dra ut en tand för att jag skulle kunna få tandställning.. Och som ni då förstår så har jag blivit livrädd för tandläkaren så dit ska jag idag.. Även om det bara är en kontroll så är jag riktigt rädd asså!
 
Men denna dagen är rätt chill skulle jag kunna säga. Som jag berättade igår i blogginlägget så HOPPAS jag att de grupparbetet som jag har i historina att det kommer bra.. Med taneken på att det har varit lite kaos.. Så jag HOPPAS att vi ska prata om hur vi ska göra idag och på torsdag.. För arbetet ska tydligen vara klart denna veckan.. Men wha jag vet inte.. Jag har bara stor fet jävla ångest över detta arbetet för vi har knappt pratat eller något som vi skulle förra veckan.. Och ah.. Ni förstår nog hur stressad jag är då..
 
Och ja, imorgon så kommer min "Story Time" upp på youtube de får ni INTE missa!! Jag berättar VAD som hände i somras när jag blev av med min mobil på en fest. Sedan på fredag kommer det upp en "Haul" video från Väla/ Ikea. Och sen på fredag kommer även Filli hit och när hon är här kommer det inte bli så mycket bloggande utan det blir mer efter att hon åkt hem, då kommer jag att uppdatera med bilder som vi tagit och berättat vad vi gjort osv ni fattar vad jag menar!