Anna Liljedahl

1 lektion
Denna dagen kommer jag bara en lektion och den börjar 12.10. Och varför jag har 1 lektion idag är för att min ena lärare skulle till Göteborg med sin klass på en bokmässa och min andra lärare skulle på begravning. Så det är därför jag bara har 1 lektion idag vilket är fett skönt för att det är FREDAG!!!
 
 
Så jag ska snart dra till sjukhuset för att träffa min pappa och äta lunch med honom! Så tyvärr blir detta ett bort och snabbt inlägg!!
Lång dag
Enligt mig så är både tisdagar och torsdagar långa. Men på ett sätt så är inte torsdarna lika långa som tisdagarna. Och jag krånglar ihop de nu, jag inser de själv. Men jag börjar ändå inte förrän 09.50 på tosdagar.. Men de kan vara för att jag INTE har språk på morgonen på då torsdagar..
 
 
Både tisdagar och torsdagar är långa på ett sätt, fast tisdagar är längre.. Men på tosdagar börjar jag 08.10 och slutar 16.10 och tosdagar är lixom för mig 09.50 till 16.10.. Men jag tycker ändå de är rätt okej, speciellt på tosdagar! För då har vi 2 långa teaterläktioner och de är riktigt roligt! Men där emot på tisdagar har vi en lång håltimma från typ 11.30 till 15.10 och de är lite segt.. Men helt okej på ett sätt! Jag klagar inte men ibland kan de vara lite jobbigt att inte ha något att göra under den håltimman som man har varje tisdag.. Men ofta brukar dom flesta i klassen sätta sig tillsammans och plugga eller bara sitta och snacka massa! Det är mysigt! Men NU måste jag skynda mig och klä på mig och sedan fixa mig.. Ni vet vad jag menar!
 
 
Back on track!
Jag är tillbaka på HEMMAPLAN!!!! Med andra ord, jag var på ett ställe där den teatergruppen jag gick med tidigare på fritien brukar vara.. Jag var där för att hälsa på men kände snabbt att jag vill tillbaka!!
 
 
Asså de gängen som är där är sååå himla mysiga och underbara, och jag har saknat dom såå mycket!! Att vara tillbaka på hemmaplan är de bästa som finns. För de va DÄR typ allt startade med teatern. Jag venne, men de var riktigt roligt att komma tillbaka dit och se hur dom har utvecklats och allt var bara as mysigt!! Nu ska jag mysa ner i min säng och titta på roliga youtubers! Godnatt på er!