Anna Liljedahl

YES!!
YES!!!!!!! Min laddare är tillbaka! Eller jag fixk köpa en ny.. SÅ nu är jag jätteglad att jag har en laddare till min dator så att jag kan sitta här och blogga, klippa ihop videos till youtube och massa annat!!
 
Min dag har varit rätt bra.. Jag har träffat min pappa och vi satt och åt lunch 1 timme efter att jag hade vaknat..
Och jag mår verkligen inte dåligt som jag har gjort under nästan 1 vecka.. Eftersom jag stängde min pappa ute från mitt liv i 1 vecka.. Så mådde jag verkligen inget bra.. Men idag så tog vi och åt lunch efter att jag i helgen skickade ett långt sms till honom och sa förlåt för hur jag betedde mig mot honom. Jag känner nu i efterhand att det var dumt att ignorera min pappa 1 vecka.. Men jag var arg och ledsen på honom för stunden och kände att jag inte ville ha något med honom att göra.. Men jag insåg ganska snabbt att jag inte vill mista kontakten jag har med min pappa. Eftersom vi alltid har haft en bra relation ända sedan jag varit lite.. Så vill jag inte förstöra den nu..
Så när jag satt på bussen påväg till stan så hoppade Moa på och ja, vi satt och pratade tills jag skulle av. Och då hängde hon med mig en stund medan jag var med min pappa. Moa väntade på en kompis så hon följde med mig och min pappa till stället där vi skulle äta. Så på torsdag kväll kommer hon hem till mig och sover hos mig!!
Har verkligen saknat att umgås med henne.. Men nu så ska vi iallafall sova över och ha en rolig kväll! Sedan på lördag kommer Filli hem till mig och sover hos mig till typ tisdag eller onsdag jag vet inte riktigt än.. Men något sådant sa hon iallafall. Och då ska vi filma en kanaltrailer till Youtubekanalen och sedan göra en massa videos tillsammans och uppdatera kanalen med!! Vilket kommer bli fett bra och jätteroligt!! Jag har ju lagt massa pengar på att åka till Växjö för att träffa henne, för att hon har inte fått åka till mig.. Men nu blir de av och det ska bli as roligt tycker jag! Så det ända JAG måste göra är att städa mitt rum innan hon kommer hem till mig.. Men jag har ju ganska bra tid. Sedan ska jag försöka komma på vad jag ska filma imorgon och på fredag som jag ska uppdatera på youtube.. Har ni förslag kommentera gärna de här.
 
 

En fin bild från Stockholm som jag bara mixtrade lite med!!
Ingen dator
Ja.. Jag har ingen dator.. Förrän på tisdag igen.. Men jag kommer
Få låna mammas laddare men ändå..

Min laddare till datorn har gott sönder igen.. Och jag kommer att då försöka blogga lite mera.. Men senast jag bloggade var för två dagar sedan.. Då jag berättade om mitt akuten besök..
De vart ju sådär.. De var inte så roligt alls.. Sitta på akuten i 2 timmar.. Nja..
Men allt är bra nu så inget att oroa sig för precis.. Och just nu är jag bara förbannad för att laddaren till datorn är sönder igen.. Och nja.. Inget jag gillar!
För att jag är alltid inne på min dator och massa.. Såå.. Skit också! Typ!
Men nu ska jag inte klaga på de..
Jag var med Victor i förgår och vi gjorde en ny youtubevideo. Den blev kortare och bättre! Så in och checka den på FilliAnnasBeauty på youtube!!
Hoppas att ni har haft en skön helg! 
Akuten och lite snack om senast jag var på akuten
För det första, jag vet att jag inte har bloggat på 4 dagar.. Men det är för att jag har gjort en massa andra saker.. Så har inte direkt haft tid att uppdatera.. Men nu så har jag då en del att uppdatera er med!

Jag har uppdaterat med en ny video på youtube BTW. Sedan har jag varit iväg och träffat vänner och kommit hem sent och inte orkat blogga och ja. Ni vetman får ett ryck och sticker iväg och träffar några polare. Så de är de jag har gjort nu de senaste dagarna, vilket har varit AWESOME! Träffa lite polare och bara chilla och ha kul! Vilket jag har lite saknat på sommarlovet, eftersom mitt sommarjobb inte har börjat än.. Så gör jag inte så värst mycket utan mest ligger jag bara hemma och chillar och sådant.. Men nu har jag då träffat lite polare och chillat runt på stan med dom. Jo jag köpte lite nya saker igå när jag var i stan med min syrra. Och ja just nu så är min mamma väldigt snäll och damsugar mitt rum, för att jag inte mått så bra..
Som ni kan läsa i rubriken så kan ni nog kanske lista ut..
Nä men jag var på akuten inatt. Okej jag ska berätta hur de gick till. Jag kom hem vid halv 7 igårkväll från stan, satte mig och åt kvällsmat samt grät en hel del. För mycket med familjen har hänt. Som ni kanske läste så var min midsommar den värsta i hela mitt liv. Idag är det alltså en vecka sedan jag hade den värsta midsommaren i då HELA mitt liv än så länge.. Och ja.. Jag har ju inte mått bra alls under denna veckan som har gott.. Jag har ju gråtit en hel del och massa.. Men så efter att jag hade ätit igårkväll så pratad jag och min mamma igen om hur jag mår och lite sådant. Och det slutade ju med att jag grät floder igen. Men efter att vi hade pratat så gick jag upp till mitt rum och ja, orkade inte göra så mycket, låg och tittade på youtubeklipp. Vid ca 21.00 fick jag en nysatack och sedan kände jag av att min hals blev svullen och ja.. Lite halv panik fick jag och fick snabbt leta fram allergipiller.
Så jag gick ner och tog allergipillet sedan avvacktade vi ett långt tag. Men vid ca 23.30 åkte vi in till akuten för det blev inte bättre, så där fick jab tillbringa 2 timmar inatt.. Men det var de ju såklart värt, för jag mådde ju inget vidare bra.. Så vid ca 01.30 kom jag hem igår och gick direkt till sängs. Så de var nog hela händelsen som hände inatt..
Så min mamma kom in vid 11 tiden imorse och frågade hur de var, och det är ju bra nu. Sedan somnade jag om och sov till 12.30 på eftermiddagen.. Så jag har varit vaken i 1 timme nu och funderar starkt på att försöka ta mig upp, det är fint väder och ja.. VI får se hur dagen blir idag! Men jag kan säga att allt gick bra på akuten, och att jag mår bra efter inatt/igår. Det var ju såklart otäckt när jag inte visste vart de kom ifårn.. Men det ända jag gjorde på akuten det var att jag fick ta en till allergitablett och sedan sitta i ett väntrum ett bra tag, sedan träffa en doktor, sen åka hem till min säng och sova ut!!
Jag vet inte hur många gånger jag har varit på akuten.. Men det är riktigt många gånger.. Senast jag var där var nog när jag gick i 9an veckan innan jag skulle till Polen. Jag hade en annan blogg innan denna, men jag vet inte vad som hände, men jag kunde inte logga in en dag.. Men där gjorde jag ett inlägg om vad jag hade gjort.
De jag hade gjort var att jag hade ramlat med cyklen och slagit i vänsteröverarm.
De jag skrev var detta"
Hej på er!! Jag vet att det inte blev något inlägg innan idag på morgonen!

Men igår kväll så fick jag åka in till akuten med min arm eftersom jag hade så ont. Mamma ringde dock sjukvårdsupplysningen, och de sa att det var lite svårt att säga vad det kunde vara. Mamma kom upp och frågade om jag kunde ta armen bakom huvudet, om jag kunde sträcka upp armen osv, men soklart kunde jag inte det, så vi fick åka in till akuten..
Tja.. det var ju halv kul kan jag säga. Jag fick röntga armen och för att dem skulle se om jag hade brutit den. Men till läkarnas förvåning så var den inte bruten! Vilket gjorde mig mer lugn, eftersom jag ska på klassresa snart!
Och vem vill gå runt med gips på armen? Inte jag iallafall!
Men jag fick någon grej på armen som jag ska ha i 2 dagar, och sedan skulle jag röra överarmen emllan åt.
Jag kom hem lite efter 12 inatt, och var en aning trött.. så jag gick och la mig direkt! Eftersom jag hade ganska ont så sov jag inte på typ hela natten typ. Så imorse när jag vaknade så orkade jag inte gå till skolan, för att jag hade så ont fortfarande och att jag hade inte sovit på hela natten. Så jag var hemma och sov ungefär halva dagen. Sedan har jag också pluggat.
 
 
I väntan på att läkaren ska komma och ta mig till röntgen!
 

De var alltså Maj 2014 när jag gick i 9an, veckan innan polen. Det var ju såklart inte så kul för vi tridde att vänsteröverarm hade brutits. Men det hade den inte! SÅ ja.. Det var nog senaste gången jag var på akuten..
Som jag sa, jag har varit där oerhört mycket flera gånger 2014 men nu.. 1 gång 2015..  Nu vill jag verkligen inte att något mer ska hända mig.. HAHHA, vilket jag inte tror men man vet aldrig med allergi lixom.