Anna Liljedahl

Lilljul
Hur mår ni? Jag hoppas att ni mår bra. Hur mår jag? Jo tackar som frågar jag mår okej bra.
Jag har haft lilljul hos pappa ikväll och vad ska man säga. Jag twittrade ut hur mycket jag älskar min pappa. För er som har skilda så kanske ni har lilljulaton idag med er mamma eller pappa och sedan har ni varnlig jul imorgon med er mamma eller pappa. För mig är det att jag har lilljul hos min pappa dagen innan.
 
 
Och vi har haft en trevlig kväll hittills och jag och min pappa ska sätta oss med en av mina julklappar där uppe och pröva den. Jag fick fotolampor, podcastmic och en biljett till en konsert i vår. Och jag vet inte rikgit hur jag ska säga men WOW LOVE IT!!! Så jag och min pappa ska alltså sätta oss där uppe och "LEKA" med fotolamporna strax. Och imorgon blir det som sagt en vanlig jul hos min mamma med julklappar där och käk sedan ska vi gå upp till mina kusiner och ha någon julklappslek med dom. WHIIII va kul.. Jag venne riktigt va jag ska tycka.. hehe..
Hopps ni har de bra!! Bilder på lamporna och resten av ALLA saker jag fått ikväll kommer upp senare!
 
Bästavänner
Ja, jag vet att jag INTE har bloggat.. Och det är FÖR att jag har haft sååå mycket att tänka på hela tiden känns det som. Jag har inte riktigt orkat att sätta mig ner igen och blogga. Jag har försökt men de har inte fungerat såå bra.. Men ni är det jul och jag hoppas att jag kan skriva av mig lite nu istället.
 
Idag åker min bästavän hem till växjö igen.. Det känns så hemskt.. Vi ses så sällan och ja.. Men man får bara försöka ta det med en nya salt.. men det är såå svårt.. Så hon ska snart åka hem, och jag ska dra mig ut mot min pappa då. WHIIII va kul.......... Jag venne.. För det finns typ inget att göra ute hos honom. JO titta på netflix på min tv, spela tvspel.. typ det.. Finns inte så mycket annat att göra.. Men jag har jue med min dator ut till honom så jag KAN typ äta upp deras internet.. Varje gång jag är där så tar deras internet slut.. WOW.. FELL SORRY FOR THEM..Or not. HAHA Så hemsk jag är ibland.. Men men.. Nu ska vi in till stan och sedan åker Filli hem.. WHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ kommer sååå sakna henne asså. Det är helt sjukt asså.. Men hoppas ni har de bra!
 
 
 
Sömnlös natt
Natten till idag.. Var inte den bästa. Snarare ingen sömn alls.. Mått roligt dåligt hela dagen.. Gråtit för typ minsta lilla känns det som.

Men jag tror de handlade om att jag sov så lite inatt. Haft mardrömmar hela natten men minns bara den första. Jag vaknade upp vid 24.50 ungefär och skrev till min kille och frågade om han var vid liv. Att ha en dröm där man förlora sin kärlek.. Wow.. De är så jobbigt! Och att sedan ha flera andra mardrömmar också men att man inte kommer ihåg dem. Asså kan inte förklara.. Jag hoppas jag får bättre sömn inatt.

Förlåt att jag inte har bloggat, men har skolan att tänka på också! Kram OXH godnatt!!