Anna Liljedahl

Måndag
Och då var det måndag igen!! Vart ska jag börja? Som ni kanske läste igår har jag inte sovit något i helgen.. Jag kan säga att jag inte har gjort det inatt heller! Jag vet inte vad som håller på att hända..
 
 
Inatt så sov jag typ inte heller. Eller asså jag sover ett par timmar sedan så vaknar jag mitt i natten och kan knappt somna om.. Och inatt vaknade jag vid ca klockan 3.. Och sedan klockan 6 imorse.. OCH SEN klockan halv 8.. Jag vet inte vart jag ska ta vägen.. för jahg är såå himla trött, har ont i huvudet för att JAG är så förbannat trött. Och saken är den att jag går och lägger mig i tid och grejer.. Men näää det känns som att jag INTE får sova.. Utan att jag MÅSTE vakna någon gång under natten och vara vaken... Vad vet jag.. Asså WHAAA jag vill inte ha ont i huvudet och sova dåligt.. Någon av ER som har varit med om liknande?? Eller har det såhär?? För att detta är så nytt för mig.. Jag sover lixom hela natten annars.. Men inte denna helgen..
 
Men iallafall jag börjar sent på måndagar, så det är jue ganska bra känner jag. Då slipper jag vara så himla trött.. Men just nu känns det hopplöst för mig.. Och nää jag vet inte.. Jag känner VERKLIGEN INTE för att gå till skolan idag eftersom jag är sååå trött.. Men jag måste.. Annars hallshugger mina föräldrar mig.. Nä jag bara skojar.
På onsdag kommer det bara bli 1 inlägg på hela dagen. Jag ska på konsert i Malmö med min pappa så ni vet det. Och jag har INGEN surf på min mobil för tillfället.. Så well.. Kan inte precis blogga via mobilen..
 
Och IDAG börjar min vloggvecka på kanalen, och det kommer alltså komma upp 2 videos idag kanalen. En What´s in my school bag och då dagens vlogg där ni får följa med mig från att jag går upp, till att jag åker till skolan och sedan hänga med lite i skolan samt när jag ska åka hem. Jag ska försöka filma så mycket jag kan. Och det kommer vara så hela denna veckan, ända fram till söndag! Hoppas ni kommer gilla det!
 
 
 
 
Det är såhär jag känner just nu,  att jag inte orkar något, för att jag har så ont i huvudet av så lite sömn.
Chill söndag
Jag vet att jag INTE har bloggat knappt på denna veckan som har varit, MEN jag har varit tvugen att fokusera lite på skolan och sådant så jag är ledsen för dålig uppdatering men jag ska försöka blogga mer denna veckan. Och denna veckan som kommer så kommer jag börja en slags vlogg vecka där NI får följa med mig från att jag går upp på morgonen, hela skoldagen samt när jag åker hem typ.. Och lite sådant.
 
 
Igår så hade min mamma och min kusin Saga någon föeställning på Roots här i Halmstad. Men det var flera andra inblandade också, så jag vet inte riktigt vad jag ska säga.. Men jag kan säga att det var som sagt jättebra, men tyvärr så orkade jag bara titta på dem sedan tog jag bussen hem och typ gick och la mig och sov.
Men inatt sov jag såå mycket sämre än vad jag gjorde natten till igår. Så inatt vaknade jag runt klockan 5 på morgonen och well.. Mådde riktigt dåligt.. Så jag hoppas att det kommer gå bättre att sova inatt..
Men som sagt IMORGON börjar jag med en vlogg vecka! Hoppas ni kommer gilla det!
Träffa min underbara pappa
Måndagmorgon, vart ska man börja med här då?? Idag efter skolan ska jag åka till min pappa och vara där ett par timmar, dock ska han hjälpa mig att fixa klart några saker i ett häfte som ska in imorgon. Det är väll typ allt? Nej jag skojar!!
 
 
Så, jag börkar egentligen 12.50 MEN eftersom att jag suger i matte så har jag fått extra mattehjälp och den börjar klockan 10.00 till 11.00. Jag klagar inte för det för jag får verkligen hjälpen som jag behöver! Men efter att den har slutat så börjar jag inte förrän klockan 12.50 så jag har ungefär nästan 2 timmars hålltimma.. Och den är ganska tråkig men tiden går ganska fort. Och idag skulle min mamma ändå åka bort och handla vid min skola så jag passar på att åka med henne. Men som ni läste i förra blogginlägget så var jag på vårdcentralen igår och jaa, jag ska käka antibiotika i 5 dagar. Så jag lär jue vara frisk snart. Men wha, nu ska jag springa och packa ner mina saker i väskan och göra mig redo för att åka!