Anna Liljedahl

tung dag
Oj.. Idag har varit en riktigt tung dag känner jag nu.. Mycket att göra under dagen och nu när jag typ satt mig ner och känner efter så är jag riktigt trött!

Ja, skodagen var ju som vilken annan torsdag som helst! Min kära klasskompis tog körkort idag, så jag åkte med henne hem eftersom vi bor så nära varandra. Om man åker buss så är det 3 hållplatser från henne till mig!
Jag kom hem ungefär vid halv tre, och var hemma i ca en och en halv timme. Sedan tog jag bussen tillbaka till skolan för att träna inför en föreställning som jag är med i om ca 1 månad. Och NU är det mycket jobb typ!!
Så jag kom hem vid halv 8, och så satt jag och tittade på Familjen Annurlunda och nu sitter jag i mitt rum och känner att hela jag är helt slut. Så jag tänkte typ lägga mig och titta på en film. Jag vet dock inte vilken..
Så ikväll blir det bara detta snabba korta lilla jag skriver för hela mitt huvud gör grymt ont också..
Vafan.. jag får inte bli sjuk! Min kära klasskompis Ida ligger hemma med typ 38 grader feber, min ena lärare är KNALL förkyld.. Och jag hade lite ont i halsen och var lite förkyld idag.. JAG FÅR INTE BLI SJUK!!!
 
 
Fika
Okej, snart slutar jag skolan, och ska upp till sjukhuset för att möta min pappa. Vi ska ner till stan och fika lite och prata om lite olika saker. Alltså med andra ord, far och dotter tid. Riktigt roligt!!
 
Jag tog med min dator till skolan, så jag sitter just nu här på en bildlektion och tänkte göra ett snabbt litet inlägg!
Iallafall, jag går från skolan 13.50 för att gå till bussen som då åker upp till sjukhuset där jag ska möta min pappa.
Efter att vi mötts på sjukhuset så ska jag och han ta oss ner till stan och sätta oss på Espresso House och fika.
Jag kanske ska åka upp till Stockholm i höst för att gå på en konsert kanske, och det är de jag och min pappa ska träffas för idag och prata om det. Och vad passar inte bättre än att ta en fika samtidigt. Eftersom vi inte träffas så ofta så brukar vi ofta ta en fika på stan och sitta och prata någon timme, sedan kör min pappa mig hem till min mamma där jag är största delen. Jag ska dock till min pappa på fredag och sova där till lördag. Och anledningen till det är för att min pappa kanske ska köpa biljetter till en konsert jag ska på i höst då. Men det är som sagt bara KANSKE. Vi ska ju ses idag och prata om hur mycket det kostar osv. Jag hoppas iallafall att jag kan få åka upp till Stockholmoch gå på konserten i Globen. Man kan ju alltid hoppas. 
 
 
 
 
Youtube
Hej alla!! Idag vart jag tillbaka i skolan och hade det riktigt roligt!
 

Om ni går in på 
 
så finns det 3 videos uppe! Bland annat en från idag! Där jag och Ida gjorde en Best friend tag. Vilket var riktigt roligt, för att de spårade ur lite på slutet! Men ja.. vad mer ska man berätta hahah..
Imorgon har jag träning vilket ska bli kul. Har inte varit på träningen på typ två veckor känns det som, för att jag har haft en massa annat i skolan att gör. Men imorgon är jag tillbaka!! Och jag ska också tränna min pappa och ta en fika imorgon eftermiddag efter att jag har slutat skolan. Sedan kanske han kör mig till min träning, vi får se!