Anna Liljedahl

Blogga varje dag...
Jag vet att jag suger på att blogga, men som alla vet så BEHÖVER man inte blogga varje dag.
 
 
Man behöver somsagt inte blogga varje dag. Man behöver inte "updatera sig" varje dag. Jag vet att det finns många bloggare som uppdaterar varje dag för ett så kallat "måste" typ.. Jag höll på att uppdatera mig varje dag innan också för ett måste. Men i längden tycker jag att det blir tråkigt för man vet inte vad man ska skriva om. Det har iallafall jag känt. Jag har känt att jag inte vet vad jag ska skriva om och det är även därför JAG inte bloggar varje dag. Jag bloggar för att jag tycker att det är kul, jag bloggar för att jag vill blogga, jag bloggar inte för att få en massa följare, även om det är kul att ha så känner jag att jag vill blogga för att JAG vill. Jag vill inte heller blogga varje dag och uppdater extat vad jag gör hela tiden varje dag. För mig känns det extremt tråkigt att göra det, jag vill uppdater när jag själv känner för att uppdatera. Och har jag något kul att berätta tillexepel två dagar i read klart att jag bloggar om det då. Men om jag inte har de så vill jag helst inte blogga varje dag.
 
Jag tror att det finns många som känner likadant som MIG. Att mn måste blogga varje dag och man känner att man inte har något roligt att berätta, men man gör det för att få läsaare att bli mer intresserad av att läsa ens blogg. Jag tror att många känner ibland att det är extremt jobbigt att blogga varje dag för att man inte vet vad mans ska berätta om. Jag har känt så flera gånger att jag inte har vetat vad jag ska skriva om här.
Jag har stirrat på den tomma vita skärmen där man skriver inläggen, jag har suttit och stirrat på den i flera timmar ibland för att jag inte vet vad jag ska skriva om, jag har till och med struntat i att blogga för jag inte vet vad jag ska skriva om. Och jag vet att detta är sanning för inte bara img utan säkert många andra också. Som sagt jag talar bara utifrån MIG själv!
 
 
Jul
Kan jue börja med att säga God Jul. Eller något eftersom att det är julafton imorgon.
 
 
Men det senate inlägget jag skrev om det hadnlade mycket om hur jag mår. Och jag hopps att ni gillade det inlägget, för att för mig kändes det skönt att skriva av allt de som jag skrev. Eftersom att allt jag skrev om har med mitt liv att göra just här och nu lixom.
 
Det vat dock inte detta jag tänkte prata om, jag tänkte mer bara skriva ett litet kort inägg och säga god jul!
Hoppas att ni har en mysig jul!
 
 
Mitt mående
Jag ska vara helt ärlig nu när jag skriver detta. Asså då menar jag HELT ärlig.
 
 
Det finns saker som jag ibland inte kan förklara, som tillexepmel HUR jag mår. Ibland vill jag bara stänga in mig själv och mina känslor i min egna lilla bubbla och inte berätta hur jag mår för stunden. Men på ett sätt vill jag ändå berätta. Jag vill berätta för dem som jag bryr mig om och dem som älskar mig, jag vill verkligen berätta.. Men hur lätt är det egentligen att berätta för någon om hur man verkligen mår.
Jag är en person som har väldigt lätt att öppna mig inför folk, det vet jag själv om. Men att sedan öppna sig för sin familj, släkt och vänner men sedan får höra "Det kommer att gå över." Det har jag fått höra så extremt många gånger, men ibland går det inte över. Ibland tar det såååå sjukt mycket längre tid att komma över en jobbig grej.
 
Jag har ibland svårare att släppa taget om vissa saker, och därför går jag under en period och bara tänker på det och lixom inget annat. Jag mår inte alltid bra, de gör inte alla. ALLA har vi upp och ner perioder och mina "upp och ner perioder" kommer välidgt ofta. En kort period kan jag vara hur glad och sprallig som helst och sen efter en dag eller två kan det vända. Det kan till och med vända från en sekund från en annan, men de är inte så sällan det händer. Men jag vet att jag själv kommer att må bttre med tiden. Det behövs bara tid.
 
Tiden behövs tas vara på, för mig och för säkert många andra. Men jag känner att just nu har inte jag alls tid för någonting. Jag mår inte bra, jag har haft stress i snart 3 veckor och well.. Jag går på medicin för det.
Jag har haft problem med min mage sen en tid tillbaka och NEJ jag är verkligen inte gravid. Jag har bara haft så fruktansvärt mycket i skolan känner JAG för viss del själv att jag haft och det är därför JAG mår fruktansvärt dåligt.
Och förra veckan när jag var hos läkaren berättade jag att det har lugnat ner sig och att jag inte känner av stressen/pressen lika hårt som för 3 veckor sedan. Men JAG själv tror att jag är stressad utan att jag märker det själv. Alltså tror jag att det är undermedveten stress men jag är inte helst säker.
Och jag kan också berätta att medicinen min läkare skrev ut till mig är har faktsit hjälpt! Så de är jag sjukt glad för.
 
Så vad ska jag säga utifrån detta...
Jo, att ibland mår jag såhär och det är helt normalt för både mig och flera andra.
 
 
Hoppas ni har de bra och får ett bra jullov samt en fin jul/nyår!