Anna Liljedahl

Teater
Ikväll var jag på en teaterföreställning som några av mina vänner spelade! Och jag kan nu säga att JAG ska till skolan imorgon! Whiiiiiiiiiiii!!!!

Ikväll spelade mina underbara vänner en förställning som jag skulle varit med i.. MEN jag fick förhinder och ja.. Hade mycket med skolan och sedan är jag också lite sjuk, men typ ändå frisk! Så imorgon blir de en lugn dag i skolan!


Hann bara ta bild på 2 av alla fina vänner som var med i föreställningen!!
Och när de var klara så kom en av alla fram och sa" ANNA!!! JAG HAR SAKNAT DIG!!!" Och de beröde mig så mycket!! Så ja.. Jag stod typ med tårar i ögonen och bara kramade om killen som sa de! Jag hoppas verkligen att jag kommer träffa personerna på stan i sommar, och om jag gör de ska jag seriöst krama om dom!!
Saknar dom!
Ja.. Ännu en dag hemma.. De känns lite sådär.. Jag hade hellre velat hänga i skolan MED mina underbar vänner som alltid är där!

Jag har varit hemma i 2 dagar nu, och de känns jättetråkigt.. Visst de är ALLTID skönt att vara hemma från skolan.. MEN i skolan har man ju alltid sina vänner, och de känns lite sådär när man är hemma och de har kul i skolan..Jag ska dock till skolan imorgon på förmodligen bara första lektionen för att jag har sista nationella i engelska, och bättre att jag går än att skippa de. När jag gick i 9an då var jag hemma från skolan i 2 veckor.. Och de ända jag gjorde de var att gå till skolan när vi hade nationellaproven sedan gick jag hem.. Tråkigt nog så var jag sjuk i 2 veckor i då 9an... Och sorligt nog så trodde alls i 9an att JAG skolkade i 2 veckor och att jag bars kom till skolan och gjorde proven och sedan gick hem..
Men när de kom fram att jag hade legat i min säng dag ut och dag in ungefär i 2 veckor så vet jag inte riktigt vad deras uppfattning blev.. Jag tror att de förstod att de inte var så roligt för mig osv..
Men ja.. Jag hoppas att jag blir frisk fort som fan,jag orkar inte vara hemma mera.. Jag vill träffa mina underbara vänner som är i skolan.. Så jag jobbar på att bli frisk!!! Innan idag då gick jag igenom min skolväska och hittade en oöppnad läskburk som  jag fick i måndags av en i min klass.. Så vad ska man säga? Är man sjuk så är man! Och jag sitter och driker den just nu när jag tittar på Harry Potter! Var ett tag sedan jag såg filmerna så varför inte titta nu?

Ikväll ska jag dock på en föreställning.. Men vi får se om jag ens orkar.. Jag börjar bli lite piggare men sedan efter ett tag så blir jag trött och ja.. Inte alls kul.. Men vi får se hur de utvecklas som sagt!! Hoppas att NI har de fett bra och att NI INTE är sjuka som mig! Hahah ha de!☺️
Sängen
Min dag har bestått av att ligga i sängen hela dagen! Jag gick upp och gjorde frukost och sedan la jag mig i sängen igen! Intressant?
 
Nä inte så värst.. Jag var där emot uppe vid klockan 7 när klockan ringde och sedan kunde jag inte somna om..
Jobbigt läge där typ! Men iallafall, jag satte mig och gjorde en video för ER skull, men tyvärr så hade jag knappt ork.. Men jag gjorde det ändå.. Så ja.. Hoppas Ni gillar den! 
 
 
 
I videon visar jag upp vad jag har köpt, och de kommer jag då skriva här nedanför!
 
Linne: JC 199kr
Krans: Gina Tricot 99kr
BH: H&M 149 kr
 
Jag tror de var allt.. Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova!