Planeringar🥂

 Heeeeeeeellu!! Såå idag sitter jag och planera nästa helgs V.I.P träff med mina babes. Vi ska då ha bubbel, god mat och någon efterrätt. Och imorgon kommer då Becca till mig och då ska vi dra och käka lunch sedan ska vi iväg till Väla då, då jag behöver ny bodylotion från butiken Rituals. Därefter ska jag också köpa en nalle som man hänger runt den som har tagit studenten och där efter en studentpresent till min kompis.
 
Min kusin tar studenten den 12 juni så om 2 veckor ska jag köra upp till henne och fira henne samt sova över. Min minsta kusin tar studenten det är helt sjukt!! Min kära vän tar studenten den 9 juni men då har jag inte möjlighet att åka upp till henne, så jag ska inom henne den 12 juni istället och lämna studentpresenten till henne och eventuellt fixa mig hos henne inför min kusins student.
 
Så jag har lite planer inför denna helgen, nästa vecka och då om 2 veckor! Vilket känns jätterolig, känns bra att jag har så mycket att se fram emot då jag inte har haft så mycket att se fram emot tidigare. Men wow, nu har jag verkligen det! Och jag kan knappt vänta!! Jag ser fram emot den 24 juli alltså om drygt 2 månader! Men jag kommer berätta mer om det när det närmar sig!
 
Har ni tips på vad ni tycker jag ska skriva om? För ibland vet jag inte vad jag riktigt ska skriva om, har ni tips så snälla lämna då en kommentar om vad ni hade tyckt varit roligt att läsa om!
 
Och för några veckor sedan så spontan besökte jag Becca vilket jag inte har skrivit om men här kommer 3 gulliga bilder från den mysdagen!
Vi ses i nästa inlägg! Stay Strong!
 
 
 
 
Bloglovin♥ | | Kommentera |
Upp