Midsommar

Som ni vet skulle jag uppdatera om midsommar dagen efter jag hade uopdaterat om studenten. Men tyvärr så har jag haft lite annat att fokusera på, vilket har varit att bli klar med matten som jag har pluggat på distans. Och jag gjorde mitt slutprov idag, har nyligen skickat in det och jag kan jue säga att jag har fått godkänt på alla inlämningar jag skickat in och jag är rätt säker på att jag kommer bli godkänd på slutprovet. Jag kommer att få veta mitt svar om dryg en vecka.. Men det va inte de jag skulle prata om!
 
I detta inlägget kommer jag berätta om hur min midsommar var! Då jag åkte iväg ut utanför Laholm med en av mina bästavänner och var med henne och hennes familj i deras hus dem brukar vara i på sommaren. Och jag hade HUR kul som helst! Jag och Emmie har ungefär bestämt att vi kommer fira midsommar tillsammans VARJE år nu fram över. Så detta inlägget kommer vara mycket bilder från midsommar. Och jag hade extremt mysigt och roligt, vi spelade singstar, mariokart och lyssnade massor av go musik! Sedan så vann jag över Emmie i Beer Pong, den ni, hon vart jue lite sur för de men vi hade de mysigt. Tanken var att jag bara skulle stanna en natt, men så blev det inte. Jag stannade hela helgen och på söndagen åkte jag hem vid lunch.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Men asså kolla in hur snygg min vän e!!
Vi hade iallafall en underbar midsommar och jag hoppas att ni också hade det! Bättre sent än aldrig att skriva om sin midsommar! Visst en månad för sent men vad gör de! Stay Strong!
Bloglovin♥ | | Kommentera |
Upp