Anna Liljedahl

First dag back- 3an!😝
Well, första dagen avklarad och nu går jag OFFICELT i åk 3 på gymnasiet! Härlig känsla och jag har haft en super rolig dag där jag har fått lära känna dom nya 1orna.
 
Vi har haft en mysig dag tillsammans 1or, 2or och 3or där vi har lekt och lärt känna varandra. Fick dock veta att min kusin kommer byta från handelsprogrammet till estetiskaprogrammet teater, så hon kommer börja imorgon i den nya klassen vilket är jätteroligt. Så man kan säga att "teater" så är man som en liten familj kan man säga.
Vilket är välidgt mysig, såklart kommer vi inte ha så mycket med 1or och 2or men det händer att vi alla teaterklasser träffas och gör lite roliga saker ihop som en liten familj.
 
Men idag har jag också fått träffa alla mina fina och underbara vänner, samt två stycken från filmklassen som jag har saknat väligt mycket. Ted och Martin! Martin kommer alltså va min baldejt då balen är veckan innan studenten.
Så att träffa Martin och Ted var riktigt roligt, såklart var det super kul att träffa hela min klass och min favorit i åk 2, Ludvig. Ludvig är en av mina bra vänner jag har i skolan, även om han inte går i samma klass som mig så tycker jag mycket om honom, för jag fick honom att inte byta linje från teater till sammhäl på en annan skola! Vi är väligt bra vänner och honom tycker jag mycket om kan jag säga!
 
Sedan efter skolan så åkte jag snabbt hem till min kära mor och hämtade lite saker sedan åkte jag upp till sjukhuset där min far jobbar så tog han och jag en fika, och sedan gick vi till apoteket och hadlade lite som jag behövde ha med hem. Vilket var en dag och nattkräm från ACO och en bra sminkborttagning från ACO.
 
Dagens bild från första dagen i skolan! Ted håller i mig och Martin sitter på huk.
 
 
 
Hoppas du också haft en bra skoldag/jobbdag!
Puss och kram!❤️
Back To School📚
Wow, nu var det är väldigt bra tag sedan jag gjorde ett inlägg här, har dock suttit flera gånger och försökt komma på vad jag ska skriva men det har inte kommit upp något roligt.. Men nu har de det!!
 
Som många vet har jag gått om ett år kan man säga. Efter att jag slutade 9an så istället för att börja gymnasiet "på riktigt" så gick jag på en skola som hette Klaragymnasiet, som låg i anslutning till det gymnasie jag faktist ville gå på. Men eftersom jag inte var godkänd i matte och engelska så fick jag gå på klaragymnasiet 1år och plugga upp då matte och engelska. Och det är därför jag går med 99orna istället för 98orna. Så hade jag inte gått på klaragymnasiet så hade jag tagit studenten i våras, men nu ser det inte ut så. Jag kommer alltså ta studenten 2018 istället. Men deppar jag för de?! NEJ!!😊 Jag går med en super bra klass och jag deppar inte för att jag kommer ta stundeten 2018 istället då jag är 20år. Tvärt om, jag är glad att jag fick gå på klaragymnasiet.
 
Så imorgon börjar jag ÅK 3!!!!!! Och såklart kommer de bli super kul. Jag ser fram emot detta året eftersom det är mitt sista årpå gymnasiet, och sen till våren kommer jag FINALLY ta studenten!! Men innan studenten är det balen och de kommer också bliu super kul! Men sedan får jag tänka på att det är mycket plugg också men jag ska försöka att blogga så mycket jag orkar!
 
Så först av allt, har ni haft en bra sommar? Det har jag.. TYP haft. Jag sökte massa sommarjobb här i skåne eftersom jag flyttade hit i januari, men tyvärr fick jag inget, så jag har mest bara gått hemma och tråkat men samtidigt har jag haft lite kompisar här på besök. Så jag har inte haft en så falrigt tråkig sommar som man skulle kunna tro. Sen förra veckan så köote jag en ny väska, inför skolstarten för att min förra väska jag hade den gick sönder nu under sommaren. Så jag bestämde mig för att köpa en ny väska vilket jag gjorde, MEEEN när jag kom hem så insåg jag att väskan jag köpte var LIIIIIIIITE för stor. Det var en WEEKEND BAG, alltså en alldeles för stor väska för mig. Så jag fick byta den väskan i lördags och det blev till sist rätt väska. Och i den får jag plats med rätt mycket, som ett stort anteckningsblogg, min dator och en pärm säkert får jag plats med lite till. Hoppas ni har haft en fin sommar, för de har trotts allt jag haft! Och lycka till första dagen i skolan, det spelar ingen roll om de är högstadiet eller gymnsaiet, huvudsaken är att ni får en bra första dag!
 
 
 
 
 
 
Ni får ha en fin kväll!
Puss och kram!❤︎