Anna Liljedahl

First dag back- 3an!😝
Well, första dagen avklarad och nu går jag OFFICELT i åk 3 på gymnasiet! Härlig känsla och jag har haft en super rolig dag där jag har fått lära känna dom nya 1orna.
 
Vi har haft en mysig dag tillsammans 1or, 2or och 3or där vi har lekt och lärt känna varandra. Fick dock veta att min kusin kommer byta från handelsprogrammet till estetiskaprogrammet teater, så hon kommer börja imorgon i den nya klassen vilket är jätteroligt. Så man kan säga att "teater" så är man som en liten familj kan man säga.
Vilket är välidgt mysig, såklart kommer vi inte ha så mycket med 1or och 2or men det händer att vi alla teaterklasser träffas och gör lite roliga saker ihop som en liten familj.
 
Men idag har jag också fått träffa alla mina fina och underbara vänner, samt två stycken från filmklassen som jag har saknat väligt mycket. Ted och Martin! Martin kommer alltså va min baldejt då balen är veckan innan studenten.
Så att träffa Martin och Ted var riktigt roligt, såklart var det super kul att träffa hela min klass och min favorit i åk 2, Ludvig. Ludvig är en av mina bra vänner jag har i skolan, även om han inte går i samma klass som mig så tycker jag mycket om honom, för jag fick honom att inte byta linje från teater till sammhäl på en annan skola! Vi är väligt bra vänner och honom tycker jag mycket om kan jag säga!
 
Sedan efter skolan så åkte jag snabbt hem till min kära mor och hämtade lite saker sedan åkte jag upp till sjukhuset där min far jobbar så tog han och jag en fika, och sedan gick vi till apoteket och hadlade lite som jag behövde ha med hem. Vilket var en dag och nattkräm från ACO och en bra sminkborttagning från ACO.
 
Dagens bild från första dagen i skolan! Ted håller i mig och Martin sitter på huk.
 
 
 
Hoppas du också haft en bra skoldag/jobbdag!
Puss och kram!❤️