Bloggpaus, Prat om lite olika saker🎀

Jag har inte bloggat på ungefär 1 månad, och jag har känt att JAG VILL blogga men jag har inget roligt att uppdatera om då.. Men jag har inte vetat vad jag ska skriva om, och jag vill verkligen uppdatera er. Så jag ska VERKLIGEN försöka, får nog sätta en påminnelse att blogga varje dag.. 
 
Studentprat👩🏾‍🎓
Men iallafall för några månader sedan kom min studentmössa. Så nu har jag iallfall hela mitt studentkitt klart, klänning, skor och mössa. Sedan har jag varit och kollat balklänning i början av februari och jag hittade en jättefin ljusblå klänning som jag då ska ha på balen den 3 juni. Studenten tar jag den 8 juni och jag och mina föräldrar försöker ha möte minst 1 gång i månaden eller fler gånger i månaden, eller när de passar oss bäst. Och denna veckan så ska vi ses den 1 mars och prata ihop oss mer om lite olika saker och jag ska gå upp till min morbor som bor på samma gata som min mamma, så ska jag diskutera lite mer om studentinbjudningskortet vad vi ska ändra eller lägga till.
Och att ta studenten samtidigt som min kusin de känns lite jobbigt, för jag vill såklart vara med på hennes student och hon på min, men ibland går de inte. Och visst vi kan slå ihop våra studenter men då blir de väldigt mycket folk och de vill inte hon eller jag. Så tyvärr har jag då inte bjudit henne eller hennes familj för att hon kommer ha fullt upp på sitt håll. Men jag hoppas att jag kommer att träffa henne i Norrekattspark på studentdagen så kan man iallafall säga grattis. Matilda är som min lillasyster och jag tycker mycket om henne, så jag hoppas att hon får en lika fin dag som jag får när vi tar studenten.
Såhär ser min balklänning ut iallafall, är supernöjd med den, det var den första klänningen jag såg, och jag prövade massor men ville såå gärna ha den ljusblåa och well de blev den!
 
 
Studentmössan och min tuta
 
 
 
 
 
 
 
Och jag vet att min studentmössa inte ser ut som "den brukar göra" men sanningen är, jag vill inte ha en "vanlig" mössa som alla andra så därför valde jag att göra en lite tuch på min mössa genom att ha den helvit. Och om någon tycker att den ser helt werid ut, då får den/dem personerna tycka de för de är JAG som ska ha mössan på mig och ingen annan. Jag är nöjd med den så vad är problemet då?? Det finns inget problem
 
20års fest
Som ni vet så fyllde jag 20 för 1 månad och 3 dagar sedan och jag hade en underbar 20års fest veckan efter att jag hade fyllt år. Mina underbara vänner firade mig otroligt bra, temat var då glamour och vi tog massor av fina bilder så tänkte visa er dom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag hade en awseom kväll och tack till mina underbart fina vänner och sambo som gjorde min 20års fest till den bästa kvällen!!Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: