Anna Liljedahl

Respektera varandra?!
Hellu!!!! Hoppas ni har det riktigt bra!
 
Idag ska jag på en lite lunchdejt med mina föräldrar och att fira en lite speciell dag. Eftersom att jag har flyttat så kan jag tyvärr inte fira den 6 maj med min mamma imorgon, så då bestämde vi att jag, mamma och pappa skulle äta lunch tillsammans idag. Den 6 maj är en speciell dag, det var den dagen mina föräldrar hämtade mig på Oslos flygplats. Det var den dagen dom fick träffa mig för första gången. den dagen kom jag till Sverige sent på natten!
Så det är därför jag, mamma och pappa ska äta lunch idag och fira mig idag, för att jag inte är hemma imorgon.
Men jag fick öppna presenterna idag istället, och det var fina saker. Jag trodde aldrig att jag skulle få en ny dator för jag har inte dirket behövt det, men jag är riktigt glad ändå och ser fram emot att börja använda den möjligtvis nästa vecka!!
 
 
 
 
 
 
Men jag tänkte ta upp en sak som hände igårkväll..
Det här med att respektera varandra.. När man bor i lägenhet så ska det vara tyst vid 22.00 om man spelar musik.
Och det som inträffade igår var att några grannar spelade hög musik vid den tiden. Och ska jag vara ärlig så gick vi och la oss rätt tidigt för att Ludwig börjar jobba 06.45 och han ska gå upp runt klockan 6 på morgonen. Så klart man blir irriterad, speciellt om det är en TORSDAG. Jag har mer förståelse om det är en fredag eller lördag lixom.
Vem festar en torsdag?! Jo dom under oss. Och vi trodde det var över oss, så tillslut gick vi upp och knackade på för att be dom att sänka, men ingen öppnade.. Sedan trodde vi att det var bredvid oss, så åter igen började vi knacka på där, ingen öppnade. Tillslut kom Ludwigs syster på att det var under oss, så well.. Vad gjorde vi då?
Jo vi fick gå ner och be dom sänka. Men de gjorde dom inte. Jag tycker verkligen att man ska lyssna på sina grannar och visa hänsyn.
Mannen som då öppnade var inte så trevlig tillbaka.. Men de är inte vårt problem, har sa till och där efter ska man lyssna tycker jag.