19 Januari

Den 17 januari var jag i Halmstad och var på en jobbintervju samt på en lägnhetsvisning. Så vart börjar vi, vi kan börja med intervjun. Jobbintervjun gick jättebra, så nu väntar jag på att dem ska höra av sig om att jag eventuellt fått jobbet. Jobbet är inom hemtjänsten fast i Halmstad, just u jobbar jag inom hemtjänsten fast i Ängelholm. Eftersom jag ska flytta tillbaka upp till Halmstad i slutet av februari så kan jag inte stå utan jobb. Och jag trivs väldigt bra att jobba inom hemtjänsten.
 
Efter intervjun så mötte jag upp Lina, en av mina bästavänner. Vi skulle gå på en lägenhetsvisning för vi har snackat om att bo tillsammans då det blir billigare med hyran. Men efter visningen kände vi båda att det kommer inte fungera att bo tillsammans då vi har olika syn på lägenhet och lite annat. 
 
Efter intervjun drog jag hem till Emmie, en av mina andra bästavänner. Jag kom såklart hem till henne innan hon kom hem. Emmies mamma var hemma och vi snacka en del, sedan gick vi hem till Emmies lillasyster Maja då hon bor en liten bit ifrån. Så fick jag se hur Maja bodde, och wooow va fin lägenhet Maja hade! Där efter gick vi hem tillbaka till Emmies mamma och så satt vi och snacka tills Emmie kom hem. Och när hon kom hem sprang hon direkt in på sitt rum och skulle slå in mina presenter till mig. Jag hade såklart med 2 presenter också, en till hennes mamma och sedan fick Emmie 2 av mig. Emmie fick 2 ljusstakar av mig och de var julklapp,födelsedagspresent samt inflyttningspresent då Emmie ska flytta hemifrån i början av mars. Emmies mamma fick en försenad julklapp och det var en kruka som man kan hänga i fönstret eller någon annanstans. Och av Emmie fick jag 2 ögonskuggspaletter! Jag visste att jag skulle få en palett då jag bara berättat om den för Emmie, men att hon sedan gav mig 2 är bara WOOW! Anledningen att jag fick 2 var för att den ena skulle hon själv ha men när hon öppnade den så tyckte hon att jag skulle ha den också! Sedan hade hon beställt en riktigt god tårta, tror det var chokladmouss tårta! Och WOOOOW va god den var! Jag glömde berätta att jag hade köpt en flaska bubbel som vi också drack. 
 
Igår den 18 januari så var jag bara hemma och tog det lugnt, städade lite och fixade lite här hemma och tog det lugnt.
 
Idag den 19 januari kommer jag bara att städa och tvätta! För imorgon fyller jag 24! Och då kommer mina förälar hem till mig och fira mig. Så man vill jue ha lite snyggt när dem kommer. Mamma ska ha med sig en smörgåstårta samt presenter som hon redan har hintat om på sms. Min pappa kommer såklart senare då han slutar klockan 18, så då kommer han komma vid ca klockan 19 till mig. Känns lite sådär, men jag förstår honom då han jobbar som mikrobilog och har mycket prover att svara ut på jobbet.
 
Hoppas ni själva har haft fina dagar och kommer ha fina dagar! Vi ses i nästa inlägg! Stay Strong!
Bloglovin♥ | | Kommentera |
Upp