Anna Liljedahl

Mycket mys de senaste
Well, förra veckan låg jag sjuk och kände inte precis för att blogga för det jag gjorde HELA förra veckan var att ligga i soffan eller sängen och kolla serie och hur kul är det att läsa om det? Jag tycker inte det är så himla roligt att läsa om att man inte gör något när man är sjuk. Så jag väntade tills idag med att blogga igen, för denna veckan är lite mer roligare. Mycket som händer och jag hoppas ni vill läsa om det.
Men denna veckan så ska jag göra mitt gymnasiearbete och det är att prata i radio, det är i samband med musikhjälpen så denna veckan kommer bli rolig! Min kusin Matilda kommer att vara med mig och vi kommer ha superduper mysigt och roligt!! Vi ses väldigt sällan så det ska bli kul att hon vill vara med i mitt arbete!
 
Och dem senaste månaderna och de senaste 2 veckorna har mitt liv bestått av mycket mys med mina kompisar och min fina sambo Ludwig. Min fina kompis Lisa var och hälsade på mig här där jag bor nu och vi hade super mysigt, saknar verkligen henne. Har alltid roligt med henne, kan ringa henne och vi kan prata i telefon ett bra tag.
 
 
 
Sedan har vi då min fina Ludwig som fyllde 23år för drygt 2 veckor sedan. Och vi hade det riktigt mysigt! Jag är ingen person som brukar gå upp tidigt för att någon fyller år, men eftersom att vi bor tillsammans nu så gick jag upp och överraskade honom med smält choklas med jordgubbar och en kopp kaffe på morgonen.
 
 
 
 
En morgontrött liten sötnos! Och han fick såklart present av både mig och hans syster.
 
Hoppas ni har det super bra och en bra start på denna veckan!
Puss och Kram!❤️