6 juni 18+🥂 (EGEN GIF I SLUTET)

Sååå som ni vet var jag super taggad inför denna helgen som var, och jag har haft en sååå underbar helg! Så jag ska berätta ALLT för er NU!!! Och vi alla e över 18 så vi FÅR dricka alkohol!
 
Det börja med att jag på riktigt kände mig som ett litet barn dagen innan julafton! Asså jag tror inte ni förstår HUR exalterad JAG var inför att det skulle bli lördag! Speciellt över att få sätta mig i lugn och ro och sminka mig och fixa håret. Men nej så roligt ska vi INTE ha det! Det börja med att JAG inte kan sova, så jag somna runt typ 02.10 tror jag och eftersom jag hade svårt att somna satte jag fram klockan till 8.30 eftersom jag egentligen tänkte gå upp 8.00 men nej.. Klockan ringde 8.30 men jag var för seg för att gå upp så jag gick upp vid ca 9.00 istället.. Och 9.30 började jag fixa mig.. Ursäkta men jag har en tid att passa då tåget skulle gå 12.22 och jag sätter mig och fixar mig 9.30... Så duktig som jag e börjar jag fixa mina bryn och lägger på fransarna jag ska ha, sedan tänker jag, hum fixa håret ja de gör jag! JAG SATT I ÖVER 1 TIMMA OCH FÖRSÖKTE FIXA MITT HÅR SOM INTE VILLE SAMMARBETA MED MIG.. Så klockan 11.20 börja jag få lite stress och panik eftersom jag knappt hade hunnit klart.. Så jag satte upp håret i en slarvig knut och sminkade det sista vilket var,concealer och higligt! Sedan sprang jag typ och bytte om och packade ner det jag skulle ha. Och jag e jue den smarta tjejen som ALDRIG äter frukost, och jag skulle dricka hela dagen.. Så jag fick snabbt åka inom maxi och köpa en redbull och en protinbar.. Jaja de fick duga, där efter blev jag avsläppt på tågstationen och inväntade tåget. När jag kommer till Halmstad så står min fina vän Donna och hennes mamma och väntar på mig, då hennes mamma ville köra oss till Becca istället för att vi skulle ta bussen! HUR GULLIGT VA INTE DE?!
 
Jag berättar för Donna att mitt hår ville inte sammarbeta, så vi kom överrens om att hon skulle locka mitt hår när vi kom hem till Becca!
Och eftersom Becca inte riktigt va klar med maten så kunde Donna hjälpa mig i lugn och ro med mitt hår, där efter så satte vi oss ner och käkade en riktigt god lunch! Vi poppade en flaska mousserande till maten. Där efter satt vi och pratade och lyssnade på musik i flera timmar. Vi poppade som sagt en till flaska, drack lite shoots och blandade likör 43 med mjök! bestämde vi oss för att ÄNTLIGEN äta efterätten, och den hade såklart Becca failat med. Vi skulle alltså äta choklad mousse men den blec failad så VI hällde i alkohol alltså likör 43 och någon annan sprit i choklad moussen och blandade runt! Jag kan säga att de va gott! Sedan fortsatte vi snacka, dricka och lyssna musik!
 
Kvällen slutade med att min mamma kom och hämtade mig, vi åkte till Citygross och där gick jag runt väldigt full och sedan när vi kom hem till henne forsatte jag dricka lite. Och efter klockan 00 så försökte jag ragga på mig en efterfest hemma hos MIN kusin! Då klockan hade paserat 00 så var de 7 juni, och min kusin fyllde 24år! Och jag kan ärligt talat säga att JAG försökte få honom att han och jag skulle ha en efterfest hos honom klockan 01.30 typ och att JAG skulle gå hem till honom. Men tyvärr blev det ingen efterfest vilket var väldigt tråkigt! Jag somna runt 02.10 IGEN och vaknar ca 2 timmar senare av att det e ljust, sedan somna jag om igen och vaknar vid 9.30. Jag går ner och käkar min frukost som bestod av en laktosfri risifrutti och en laktosfri dryck från Njie. En aning bakis, men e fett nöjd med att jag inte spydde! Sedan åkte jag till min pappa vid 18 och firade honom då han fyllde 61 igår. Så i guess att detta va min helg! Jag har extremt många fina bilder från lördagen! Som kommer här!! Stay Strong!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bloglovin♥, Vänner♥ | | Kommentera |
Upp