Anna Liljedahl

Mysig tisdag🛍
Idag så träffade jag min extra mamma Marianne som jag inte har träffat på länge! Och vi tog en fika och hade trevligt, sedan gick vi på stan och hamnade inne på affären Rituals där jag köpte lite kroppsvård som jag prövade ikväll och ska jag va ärlig JAG KÄNNER MIG SOM EN NY MÄNNISKA!!
 
 
 
 
Asså rekomenderar detta kittet frå Rituals så sjukt mycket! Jättebra va de och jag är super nöjd att jag köpte de!
Och att fika med Marianne va super mysigt och jag hoppas att vi gör de snart igen!!
 
Imorgon så har jag en rätt kort dag än vanligt vis, jag brukar gå till 14.40 på onsdagar men imorgon så ska vi ha forumteater och då kommer vi sluta tidigare vilket är skönt. Så när jag är klar runt 12.30 så kommer min mammas kusin att hämta upp mig så ska vi åka till min mamma och titta på min balklänning, och så sks jag visa hur jag ser ut i den sedan ska vi åka och shoppa lite! Kommer bli en trevlig onsdag.
Torsdag där emot är väldigt ovan, för jag ska stanna kvar i skolan och repa till 15.30 vilket är ovant eftersom jag slutar runt 13.30. Så jag ska ungefär i 2 timmar ska jag repa med min klass inför slutproduktionen i april. Efter det så ska jag åka till min mamma och ha möte med henne och pappa om studenten och jag har såklart gjort en liten lista på vad vi ska prata om, så torsdag blir en lång dag och jag kommer bara typ gå och lägga mig direkt när jag kommer hem på kvällen efter jag ätit kvällsmat typ!
Och fredag så ska jag umgås med min mamma hela dagen typ och bara mysa med henne!
Hoppas ni har haft en fin dag!!
 
Puss & Kram!❤︎