Anna Liljedahl

Sjuk
Well som ni vet så ska jag jue blogga varje dag. MEN i fredags så blev jag sjuk när jag var hos ett par kompisar, och well jag åkte hem på lördag med 11.15 tåget och var hemma runt halv 1.
 
 
Men jag tvingade ändå med mig själv till min sysslings 15års kalas hos hans farmor, alltså min mammas moster. Eftersom vi sällan träffar dom så tänkte jag att jag åker med ut ändå för jag vill inte vara ensam hemma. Men det var jue inte den smartaste idén att åka med ut till dom. För jag blev sämre. OKEJ! Vi backar bandet.. Nu ska jag berätta exat VAD som hände fredag till lördag så ni förstår på ett ugefär.
 
Fredag den 26 åkte jag ner till Ängelhol för att träffa en kompis. Men innan jag gick av tåget så spydde jag och well.. Nu är det MÅNGA som säkert tror att jag spydde på toan på tågen men NEJ det gjorde jag inte. Jag spydde vid dörrarna innan man går av/på tåget. Men jag är lättåksjuk och jag satt baklänges i ca 40 minuter och när jag väl reste mig upp och skulle gå av vid dörrarna så hade jag ändå handen för munnen. Men jag fick hjälp av en tjej att komma av tåget och jag är extremt tacksam för att hon hjälpte mig att ringa upp min kompis och förklara vad som hänt, så min kompis kom och mötte mig. Men eftersom att spydde så TROR JAG att det hade med att jag hade åkt baklänges. Ni får tro vad ni vill men det är min teori. Men iallafall sen runt kanske 22-23 på kvällen fick jag extremt hög feber och mådde inte alls särkilt bra. Men jag tog en ipren och det blev bättre efter en stund. Men jag sov riktigt dåligt hela natten och jag hade ställt klocka på 9.30 för jag skulle hinna packa ner mina saker samt sminka mig. Och anledningen till att jag skulle sminka mig var för att jag skulle på min syslings 15års kalas hos min mammas moster, och som jag sa lite längre upp träffar vi inte dom så ofta och jag kände att JAG inte ville vara ensam hemma så jag åkte med fast att jag inte mådde så bra. Och visst det var trevligt men lite jobbigt för mig för att jag inte mådde så värst bra. Och min syssling som fyllde 15 han tyckte att det kändes så konstigt att JAG var så himla tyst hela tiden. Jag brukar alltid prata men inte i lördags. Så jag fick förklara VARFÖR jag var så himla tyst och well han tyckte mest det var roligt att jag var sjuk men jag tror han tyckte liiiite synt om mig också.
Men på kvällen så höjdes min feber och jag mådde sämre än på dagen. Innan jag somnade på lördagkvällen hade jag 38,7 graders feber och jag brukar få feber runt 37 grader. Så när jag har 38 i feber är jag ganska borta.
OCH JAG VET ATT DET ÄR FOLK SOM KOMMER KOMMENTERA OCH SÄGA "Man kan inte ha feber vid 37 grader för det är normaltemperaturen!" Men för MIG är det inte min normaltemperatur! Jag har väldigt låg vanlig temperatur och där med punkt.
Men iallafall så min feber höjdes och jag var en aning borta. Och igår morse så började jag känna mig LIIITE bättre men inte helt fullt ut. För jag har hostat sen i lördags men sen igår har min hosta blivit värre och jag har hostat väldigt mycket. Så i natt har jag inte sovit någonting pågrund av att jag har hostat och vaknat varje halvtimme typ.
 
 
Så vi får se när jag är tillbaka i skolan helt enkelt. Någon gång under denna veckan men vet inte när. Det är därför jag INTE har bloggat under helgen för att jag inte har orkat och har mått riktigt dåligt. Har också haft väldigt ont i huvudet.
Men iallafall NU vet ni varför jag inte har bloggat under helgen! Vi hörs imorgon puss!