Anna Liljedahl

Konstiga föräldrar & Nationella
Helluu allihopa! Hoppas att ni har det bra, jag vet att jag inte hnar kunnat blogga på några dagar men det är för att jag har haft en massa att göra. Men jag tänkte ta upp en sak som hände i fredags.
 
Well i fredags hälsade jag på en kompis som bor en bit ifrån mig, jag har inte så värst många vänner här i skåne ännu, eftersom att jag är nyinflyttad sedan några månader tillbaka. Men iallafall så känner jag en kille som bor en bit ifrån mig. Så i fredags så skulle vi träffas och det slutade lite halvt bra.. Vi sågs iallafall, och för mig så hände en massa strul. Jag skulle hämta ut ett paket till Ludwig men det gick inte eftersom hade glömt glömt att skriva sitt namn på en rad, så jag fick ringa upp till hans jobb och prata med honom och förklara läget. Så det "slutade" med att jag skynade mig hem och packade min väska med laddare och fika eftersom att jag skulle till min kompis efter. Så jag hann inte äta lunch, vilket gjorde mig lite sur för jag blev för stressad. Så jag åkte snabbt upp till Ludwigs jobb och lämnade hans körkort och lappen som han glömt skriva på, sedan berättade jag att jag inte hade hunnit äta lunch så då frågade han om jag fick äta något hos min kompis, och det skulle jag fått göra om INTE hans mamma hade sagt något. Så jag ringde min kompis och fråga om jag kunde få en macka iallafall för att jag inte hade hunnit äta, och han checka med sin mamma och det "gick tyvärr inte". Men oj.. Jag kan förstå att om man inte har så mycket bröd hemma kanske det är en sak, men nu fanns det massor av bröd. Så tyvärr blev det ingen macka för mig.. Och då tänker ni säkert, "Varför köpte du inget??" då kan jag säga att jag inte hade pengar till att köpa något. Så jag gick hungrig en hel dag, och höll inne all ilska. För när jag inte äter blir jag jättearg och tjurig, men jag fick hålla inne det.. Och vid ca 16 på eftermiddagen fick jag svar av Ludwig och då berättade jag allt.. Så han var gullig och swishade 50kr till mig. Och en till sak jag reagerae på hemma hos min kompis det var att det var ett hänglås på skafferiet.. ETT HÄNGLÅS!! WHAT!! Och det där hänglåset är för att hålla MIN kompis borta från skafferiet av någon konstig anledning! Medan hans storebror och lillebror får ta vad dem vill när dem vill.. Men INTE min kompis.. Det gör mig så himla arg, att man behandlar sitt/sina barn på de sättet!!
Så när jag åkte ifrån min kompis vid ca 17.40 så hade jag blandade känslor..
 
Men nu åter till något som har med skolan att göra.. Nämligen NATIONELLA!!
Många gjorde nationella idag, bland annat jag. För er som inte vet så är jag född 1998 men jag tar inte studenten i år, utan jag tar det nästa år istället.
Men jag hade nationella i matte idag, och det där med "hur det gick" det kan vi jue diskutera någon annan gång tycker jag! HAHAH... För jag känner spontant att jag inte alls vill snacka om det.. Och det räcker med att jag satt typ till 13.20 och sedan ville jag inte prata om det mera. 
Så efter att jag var klar så hängde min kompis Martin med mig till min mamma för att packa ihop lite kläder jag skulle ha med till skåne. Så vi packade snabbt sedan tog vi bussen till stationen och under bussresan pratade vi en massa om olika saker. Vi pratade bland annat om nästa år när vi ska gå på balen då vi går i 3an. Och jag kan bara säga att jag tycker att detta året i 2an har gått riktigt fort!! Så då kan jag tänka mig att 3an också kommer gå snabbt, vilket jag hoppas!!!
 
Jo och imorgon ska min pappa ta mina datorer, alltså min nya mac i rosé färg och min gammla för att hjälpa mig fixa lite saker eftersom jag inte fattar hur jag ska göra, så får han ta dom och fixa det. Så det kommer inte bli något bloggande på 1-3 dagar, men ni klarar jue er!
Men ni får ha en underbar kväll!!
 
 
Bild från idag då jag hade en kort rast innan nästa del prov i nationella!