Anna Liljedahl

Myshelg
Helluu, har ni haft en mysig helg? Det har iallafall jag. Jag har blivit firad både i fredags och i lördags. Som ni läste i fredags den 5 maj så fick jag presenter av mina föräldrar.Varje år den 6 maj firar alltid jag och min mamma och min pappa, för det var det datumet mna föräldrar väntade på mig på Oslos flygplats. Det var den dagen jag kom till Sverige. Så den 6 maj varje år firar jag och mina föräldrar lite extra för att det är en så speciell dag.
 
Helgen för mig har varit SUPER mysig. Så fredags åt jag då lunch med mamma och pappa och då fick presenter.
I lördags blev jag och min kille Ludwig bjudna till min mammas kompis, för att fira mig. Och vad mer kan jag säga?
God mat och riktigt trevligt var det!! Det var jue inte bara en måltid eller vad man ska säga.. Det var TRERÄTTERS!!
 
 
 
 
En riktig myskväll!!
 
Igår lagade jag och Ludwig en god fiskgryta, och så hade vi en mysig kväll med att kolla Game Of Thrones.
 
 
Och det här med Game Of Thrones... Jag ska vara ärlig nu.. Många kommer ogilla mig.. Men ärligt talat så AVSKYDDE jag det i början. Ludwig satt och sa " Om du inte gillar det efter sägsong 2 så slutar jag tjata på dig att vi ska titta..." Visst bra deal tyckte jag.. Och när sista avsnittet på sägsong 2 var slut.. Då asså DÅ var jag besatt och vill bara titta mer! Så nu är jag inne på sägsong 4 och är ganska besatt!
Har du inte tittat på Game Of Thrones så gör det!! Det är riktigt bra. Ni kan väll lämna en kommentar om ni har sett Game Of Thrones eller inte, hade varit kul att se!