Anna Liljedahl

TILLBAKA BITCHE´S!!!
OMG!!! JAG ÄR TILLBAKA!!! Anna vart har du varit?? Jag har varit överallt och ingenstans typ.. Det finns ganska mycket som behöver klargöras här känner jag. Varför jag satte lösenordskyddat på bloggen, varför jag inte sa något om det och varför jag försvann i ungefär 4 månader.. Jag känner att ni måste få veta lite.
Eller okej! De lär bli ganska mycket! Men de får ni ta!
*VARNING FÖR LÅNGT INLÄGG*
 
Okej! Så först och främst så försvann jag en liten kort period på en ny bloggsida. Jag försvann till Nouw för att pröva något nytt.. Men jag kände direkt att det var ingen sida för mig.. Så jag tänkte ta upp bloggen här igen.. MEN det gjorde jag jue då INTE.. Och varför gjorde du inte de då?! JO för jag hade fullt upp med både skolan, youtube och familjen.. Jag har varit bort rest hos min bror eller kompisar typ varje helg. Jag kände att jag måste vänta med att ta upp bloggen tills jag har mer tid.. Och whaaaaalla jag nu har jag TID!
Och det finns jue lite andra ouppklarade saker som jag gick och gjorde direkt efter min 18årsdag! Ni har jue såklart missat en hel del, och jag är riktigt ledsen för det.. Men jag ska som sagt berätta allt!
 
Jag fyllde 18 den 20 januari, en onsdag och well vi hade det riktigt trevligt! Och som vissa vet så hade jag jue en kille. Men det sorliga är att vi har gjort slut.. Eller well.. Han gjorde slut med mig.. Så ja det har varit en del upp och ner gångar för mig sedan jag fyllde 18 har jag känt. Men jag är på fötterna just nu och det är de som räknar.
Men iallafall efter att jag då fyllde 18 så sprang jag direkt måndagen den 25januari och PERCIADE mig!!
Och såklart så filmade jag det. eller jag fick inte filma inne i percingstudieon.. Och videon kommer jag länka längre ner efter att jag har skrivit en massa annat också! Mend et var iallafall det jag sprang och gjorde direkt när jag fyllde 18. Och well ingen av mina föräldrar hade någon aning om att jag skulle göra det. Så när min mamma kom hem samma dag lite senare så trodde hon att jag hade tatuerat mig. Men det hade jag tyvärr inte. Och det har jag inte gjort ännu tyvärr, men det kommer snart hoppas jag!
Om ni följer min instagram så har ni sett att jag har uppdaterat en del där från att jag har perciat mig.
 
Efter att jag hade perciat mig, alltså i februari så började jag inreda mitt rum med lite mysbelysning och tyvärr har jag ingen bra bild på det ännu men de kommer komma upp senare när allt i mitt rum är klart typ.
 
I februari någon gång minns inte när, så var jag uppe i Bohuslän och träffade min kära bror Jonatan och min underbara lilla brorsdotter Sinja en helg. Dock var det ingen rolig helg för mig, för jag gick in i en deprition och var ledsen och visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag ville inte äta eller gå ut och gå.. Jag ville bara ligga i sängen hos min bror och dö kände jag. För jag mådde så riktigt dåligt, Och visst jag har mått så dåligt för ett tag sedan också, men jag vet hur jag ska göra för att typ minska att folk ser att jag mår så dåligt.. Men när man är långt hemifrån och inte kan göra så mycket så låg jag mest i sängen och grät och skrek typ. Och folk kan tycka att jag överdriver men det är så jag blir vissa gånger. Jag vet varken ut eller in och jag föstår att det är svårt för min mamma att inte kunna göra något för mig.. Min brorsdotter Sinja blev jue såklart rädd när jag satte igång med att gråta och skrika i en kudde i ett rum. Så hon och min bror kom in där jag var och tittade hur jag mådde.
 
Men well, jag har varit väldigt glad annars och jag har umgåtts väldigt mycket med mina underbara vänner från alla håll och kanter i Sverige. För bara ca 2 veckor sedan så kom jag hem från Sthlm (Stockholm) där jag hade tre underbara dagar med min kära kompis Karin! Jag fick träffa min kära brorsdotter Musse och min bror Max också.
Min bästavän var jue också här innan jag åkte till Sthlm för att träffa Karin och Max.
 
Och ja, jag har fokuserat ganska mycket på skolan också. Skolan i sig har varit ganska jobbig för mig på sista tiden.. Jag har haft ångest och lite sådant en period.. Vilket har lett att jag inte har varit i skolan på vissa lektioner MEN jag har skärpt mig och fixat det nu. Och sanningen i det är att jag har hoppat av en kurs som jag ska läsa i tvåan och trean istället. eller jag ska läsa den tills jag klarar den. Så just nu har jag det ganska bra med skolan. Ingen ångest eller sådant för mig just nu.
                                                                                                                                                                                   
Om ni inte prenumererar på FilliAnnasbeauty på youtube så har ni missat lite klipp sedan jag och Viktor gjorde en video. Men här är alla klipp efter min och Viktors!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och här tar det stopp med videos från MIG. Den här senaste videon " En Hälsning" den gjorde jag för 3 veckor sedan och sedan dess har det varit tyst från mig. Och varför det har blivit så ÄR just för att jag har haft en massa med skolan att fixa och sådant.
 
                                                                                                                                                                                    
Här kommer också en massa bilder från Stockholm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Well de var alla bilder från Stockholm!
                                                                                                                                                                                  
 
Jag hade en fin påsk också, så det kommer komma lite bilder från de också! Hoppas ni också hade en fin påsk!
 
 
 
 
 
                                                                                                                                                                                        
 
Mys med min bästavän!!
 
 
 
 
 
_____________________________________________________________________________________________________
 
Och NU kanske till det ni alla väntat på?
Min "nya" percing!!!
 
 
______________________________________________________________________________________________________
 
Jag hoppas ni gillade mitt LÅÅÅÅÅÅÅÅNGA inlägg där jag förklarar varför jag inte varit aktiv här på 4 månader.. Kram på er alla fina!!!!